DEAR VISITOR,


"Sesungguhnya aku sedang menasihati kamu, bukanlah bermakna aku yang terbaik dalam kalangan kamu. bukan juga yang paling soleh dalam kalangan kamu, kerana aku juga pernah melampaui batas untuk diri sendiri. Seandainya seseorang itu hanya akan dapat menyampaikan dakwah apabila dia sempurna, nescaya tidak akan ada pendakwah. Maka akan jadi sikitlah orang yang memberi peringatan." - Hassan al Basri

Kita usaha yang terbaik, Semoga Allah terima amal-amal kita =)

Jan 17, 2012

RUMAH

Assalamualaikum :)

harap2 semua sihat2 belaka, dan dibawah payung rahmatNYA sentiasa, insyallah :) baru dapat update dari rumah;

1. pencuri masuk rumah petang tadi. nasib sempat masuk sampai depan pintu je. hilanglah sebuah econ saja. ayah cadang nak pindah econ tu ke rumah kat Parit Buntar, letakla kat laman rumah, tapi still dalam pagarla, pencuri dah rembat dulu hmm takda rezeki dah.. apa pun.. alhamdulilah yang lain masih ada n semuanya selamat :)


2. kura2 min dah mati. :( alahai~  beli dua ekor awalnya, beli sempena bufday ana 8 januari ritu, TAPI, ana punya, sehari beli dah mati, harini min punya pulak. innalillah hi wainna ilaihi  rojiun, tak rezeki nak tengok dua2 ekor tu hidup lama kat rumah tu :'(

rindu pulak kat depa tu :) esok last paper untuk sem ni, then, MERDEKA! :D (doakan tau!paper NUMERICAL METHOD koooott) apa pun, tak sabarnyaa nak balik taiping! :)

pssttt, meh follow blog ni jom! http://badarupnm.blogspot.com/

No comments:

There was an error in this gadget