DEAR VISITOR,


"Sesungguhnya aku sedang menasihati kamu, bukanlah bermakna aku yang terbaik dalam kalangan kamu. bukan juga yang paling soleh dalam kalangan kamu, kerana aku juga pernah melampaui batas untuk diri sendiri. Seandainya seseorang itu hanya akan dapat menyampaikan dakwah apabila dia sempurna, nescaya tidak akan ada pendakwah. Maka akan jadi sikitlah orang yang memberi peringatan." - Hassan al Basri

Kita usaha yang terbaik, Semoga Allah terima amal-amal kita =)

Jul 13, 2010

.sem baru azam baru,ok?.

salam :)

2nd day sebagai student 2nd year Bachelor Of Civil Engineering :) permulaan hari yang agak malang, bangun pagi2, semangat nak ke kelas baru, xda kelas pagi tadi, coz lecturer terlibat ngan career talk + penyampaian anugerah DEKAN sem ni! uh, datang saja jalah aku pagi tadi ke u tercinta tuuuuuu! adeh.. dahla xDEKAN sem lepas! sangat sedih ok! hurmmmmm :( bertambah2 sedih n rendah diri lagi bila, my dear boyfie dapat DEKAN ngan pointer yang jauh lebih baik dari aku! uhhh, masa dapat tau pointer dia n aku dulu, rasa nak bunuh diri ok! :((

tetapi...he deservela, die rajin gilossss kot, aku ni, hampeehhhhh.. n the truth is.. xla sedih sangat sebenarnya, hahaha, sebab apa? im happpy for what im having now.. mungkin xda rezeki aku kot sem lepas tu.. semalam, 1st day, pagi2 aku da g jumpa penasihat akademik aku, Maam Jestin yang comeeeyl~ sebenarnya niat jumpa dia just nak buat add n drop subject, tapi dah alang2 sembang ngan Maam tu, aku pon cerita la masalah2 aku kat Maam.. aku sebenarnya ada masalah, iaitu, kerisauan yang terlampau tinggi + takut nak hadapi subject2 civil.. dari apa yang aku dah lalui 2sem degree ni, subject2 yang menjatuhkan pointer aku is, subject2 civil, which are material + lab! sangat sedih ok! dua2 sem ni, pointer aku drop gila babenngggggg becoz of dis 2 subject loll!! :(

dah dekat2 sejam aku sembang2 ngan maam tersayang aku ni, aku tanya pengalaman2 maam masa belajar, masa dia Latihan Industri(L.I),pengalaman masa maam lepas belajar... macam2 yang aku dapat dari maam, cara2 untuk jadi student civil yang berjaya, nak naikkan pointer, nak grad ngan 1st class degreee!!she's really2 inspiring me ok! :) thanks maaam!

sem ni jugak, aku ada azam baru, memang nak buat yang paling terbaek n nak kurang kan aktiviti2 U n xmau meniaga2 n no more gosssiips22 n no more main22! insyallah, i know i can do it! please do always support me...nak jadi contoh yang baik tuk adik2..dahla nak balik jarang,,, sangat rinduuuuuu okayyy kat adik2 kat rumah tu...:( rindu kat mama, ayah acik kakak! :(( n rindu jugak kat si kacak-hati-saya(walaupon baru jumpa tadi kat library, hahaha) ..:(

jadual sem III saya!

to my dear love :)

thanks support i even i memang teruk, xpenah nak dengar cakap.. dah la selalu degil, suka buat2 sibuk... hurmm.. thanks sebab xmalu ada gf yang teruk macam ni :( comel sebenarnya bila tingat balik u ugut nak bagi i RM100 sebulan, coz memang betul2 xnak bagi i aktif2 xsedar diri lagi, hehe , tapi sebenarnya kan, kalau nak bagi pon xpa! hahahahah hurm...insyallah, i akan buat better this sem.. support i lagi tau! sorri tau sebab merisaukan u sebelum ni.. jangan isau.. bukan sebab u pointer i drop yang.. i memang teruk+ malas+ xsedar diri.. sorri for everything k.. lebiu, muaxmuax!! :D

 dah2.. nak kemas umah.. sepah sangattttt... tata!!

1 comment:

>LoVeLy AuNie< said...

xpe alia... skrg-krgnya alia pnah dpat dekan list.. tahniah ok... ur bf omar mmg pndai... n u pn pndai... mmg ade jdoh laa alia ngn dya... anyway thniah both of u erk.. tp alia jgn sdey2.. mse kn pnjg ag.. boley prbaiki dri lg.. gd luck yew frenzs..!!:-)

There was an error in this gadget