DEAR VISITOR,


"Sesungguhnya aku sedang menasihati kamu, bukanlah bermakna aku yang terbaik dalam kalangan kamu. bukan juga yang paling soleh dalam kalangan kamu, kerana aku juga pernah melampaui batas untuk diri sendiri. Seandainya seseorang itu hanya akan dapat menyampaikan dakwah apabila dia sempurna, nescaya tidak akan ada pendakwah. Maka akan jadi sikitlah orang yang memberi peringatan." - Hassan al Basri

Kita usaha yang terbaik, Semoga Allah terima amal-amal kita =)

Sep 3, 2013

KENANGAN :)

sharing :)

Dulu masa2 macam ni dua tahun lepas tengah sibuk dengan pesiapan Karnival Wanita 1UPNM 2011. seronok bekeja ngan team siswi ( intake 2008 & adik2 junior) masa tu. tengah sibuk cuti 2 bulan pun ramai yg boleh bgi komitmen. masa tu rasa macam mustahil je nak buat karnival ni, sebab rasanya takda lagi karnival yg student organise sebelum tu, and plus, universiti kita kan ramai lelaki, nak buat karnival wanita, nak dptkan kepercayaan orang susah jugakla.. huhuuu. keja nak cari penaja, organise event2..

Alhamdulillah, at last selamat jugak kami organise bengkel kecantikan dengan DARA, bengkel jahitan, forum kewanitaan, futsal, ladies night, booth jualan dll. masa tu dapat penajaan RM2000 dari maybank, usaha nak dapat tajaan tu tak yah citela, payah. huuu rasanya, tula moment paling best kerja ngan kawan2. thanks ladies!

utk adik2, enjoylah masa2 kat u kita selagi boleh, join program, i bet, one day u will miss your university life. ^_^ dari pengalaman, kita boleh belajar macam2 pasal kehidupan. paling pentingggg, jangan abaikan tugas paling utama kita-belajar, kalau taknak menyesal dikemudian hari :)

selamat belajar di sem baru!

-kakak yang rindu nak masuk kelas huu

No comments:

There was an error in this gadget